SERVIS

USLUGE SERVISA

KOMPLETAN SERVIS

U auto servisu Mercedes možete uraditi: Servis motora, servis menjača sa mašinskim ispiranjem, servis klima uredjaja, punjenje klime  Bosch uredjajem,ultrazvučna  dezinfekcija klime Winns uredjajem  kao i sve drugo što vam je potrebno.

POPRAVKE

Auto servis Mercedes vam pruža usluge iz oblasti: Auto dijagnostike, auto mehanike, autoelektronike, autoelektrike, programiranja i tuninga kao i sve drugo što vam je potrebno za vaš automobil.

PRODAJA

U auto servisu Mercedes možete kupiti sve za vaš automobil: Originalna ulja, originalne delove i delove svih vodećih svetskih prizvodjača, filtere, delove trapa, delove motorne grupe, elektronske delove kao i auto opremu i kozmetiku za vaš automobil.

Mi brinemo o svemu na vašem vozilu — Sve što je potrebno vašem automobili mi imamo i možemo da rešimo.

POPRAVKE MODULA I RAČUNARA

Auto servis Mercedes pruža usluge popravke svih modula, računara i uredjaja na vozilu neke od njih su: Popravka kilometar satova, popravka elektronskih brava i ključeva, modula farova, sam modula, džojstika za multimediju, senzora ugla volana, motornih računara, elektro servo motora na A i B klasi, elektro servo pumpi na staroj A klasi i još puno toga.

PROGRAMIRANJA

Auto servis Mercedes pruža usluge chiptuning-a, gašenje EGR ventila, gašenja DPF filtera, gašenja O2 sondi, gašenje addblue-a, isključenje blokade maksimalne brzine, isključenje limita broja obrtaja, trajno brisanje gresaka, kodiranje ključeva  kao i druge usluge vezane za programiranje.

ŠLEPANJE VOZILA

Auto servis Mercedes pruža usluge šlepanja vozila na području cele Srbije, brzo sigurno i po povoljnim cenama.